Informacije o načinu transporta

Ukusi Balkana – Važne informacije vezane za isporuku

Vršimo isporuku na teritoriji SAD, uključujući na FPO/APO i PO Box adrese.

Pakete šaljemo putem UPS-a i USPS-a. UPS isporučuje od ponedeljka do subote. Važno: UPS ne vrši isporuke tokom sledećih praznika: 01. januar, Dan sećanja, Dan nezavisnosti, Praznik rada, Dan zahvalnosti i Božić. USPS vrši dostavu od ponedeljka do petka.

Po slanju porudžbine, biće vam poslat broj za praćenje pošiljke. Ukoliko ne naznačite drugačije, kurir neće zahtevati potpis primaoca, i ostaviće pošiljku na adresi. Pošiljke isporučujemo na ledenom gelu, kako bi se sprečilo kvarenje artikala kao što su meso i sir.

Ako kupujete temperaturno osetljive proizvode (suseno i dimljeno meso, vakumirani sir, proizvodi od čokolade) predlažemo vam da odaberete avio dostava sledećeg dana (Next Day Air). Bilo koju drugu vrstu usluge kupac bira na sopstveni rizik. Ako odaberete drumski transport (Table Rate, Ground), ili USPS za kvarljivu robu, radite to na sopstveni rizik i mi ne snosimo odgovornost. Table Rate Best Way Shipping je drumski transport. Ne preporučujemo ovu opciju za osetljivu robu, naročito tokom letnjih meseci. Ne snosimo odgovornost za osetljivu robu ako se ne odabere dostava sledećeg dana.

 

Važno

pogledajte Mapu 1:

Tokom zimskih meseci (od novembra do marta), ako je adresa za isporuku u okviru zone isporuke za 1 ili 2 dana, onda možete odabrati drumski transport za lako kvarljivu robu.

Međutim, mi ne snosimo odgovornost za ovaj izbor. Ne snosimo odgovornost za osetljivu robu ako se ne odabere dostava sledećeg dana.

Ako želite da vam se porudžbina pošalje i / ili dostavi određenog datuma, molimo da to naznačite prilikom zaključivanja porudžbine.

Ako nismo u mogućnostimo da ispoštujemo naznačen vremenski rok, obavestićemo vas putem e-maila.

mapa ukusi balkana

CENA ISPORUKE

Tokom letnjih meseci, isporuku vršimo u rashladnim paketima sa izolacijom, kako bi se sprečilo kvarenje proizvoda kao što su meso i mlečni proizvodi.
Cena isporuke se određuje naspram težine paketa i poštanskog broja adrese za isporuku. Na cenu isporuke se može dodati cena materijala za pakovanje.

 

RASPORED ISPORUKE

Zbog odredjene osetljivosti vakumiranog sira i susenog mesa, izbegavamo da ih šaljemo krajem radne nedelje, kako paket ne bi proveo vikend u skladištu.
Sve narudžbine koje zahtevaju 3 dana transporta šaljemo od ponedeljka do cetvrtka. Pakete sa dostavom sledećeg dana šaljemo od ponedeljka do petka.
Posle prijema narudžbine, paket će biti otpremljen u roku od 1-5 radnih dana, uz dodatnih 1-5 radnih dana tokom praznika.

 

POSVETE I PORUKE

Možemo priložiti vašu ličnu posvetu, poruku ili želju uz paket.

Izjava o ograničenju o odgovornosti

 

PROIZVOD JE LAKO KVARLJIV

Mi isporučujemo proizvode osetljive na promenu temperature. Stoga je veoma važno da neko bude prisutan kada UPS dostavi ovakav paket. Mi nismo odgovorni za paket posle prvog neuspelog pokušaja dostave. Dobićete broj za praćenje pošiljke da biste mogli proceniti datum prispeća. Ako niste sigurni da će primalac biti prisutan u vreme prispeća, molimo da ne narucujete osetljive proizvode.

Mi vršimo isporuku osetljivih proizvoda držeći ih na ledu, kako bi ostali očuvani i do 48 sati (u zavisnosti od vremenskih prilika), posle čega su podložni nepogodnim uslovima , naročito tokom letnjih meseci. UPS može da izvrši dostavu u neke savezne države u roku od 1-2 radna dana; stoga je ova opcija prihvatljiva. U drugim saveznim državama, morate odabrati opciju avio dostava sledeceg dana da bi proizvodi ostali u originalnom stanju. Ako imate više pošiljki, molimo da odvojite osetljivu robu kao posebnu narudžbinu kako biste troškove poštarine sveli na minimum. Ponekad ćemo prilagoditi datume slanja kako bismo izbegli vikend ako je osetljiva roba u pitanju. Iako će vam ovo možda odložiti prispeće vaše narudžbine, to radimo zbog vaše sigurnosti .

Ukusibalkana.com ne preuzima odgovornost za oštećenje proizvoda osetljivih na toplotu kao što su torte i čokolada.

 

ISPRAVNA ADRESA

Mi garantujemo isporuku na navedenu adresu. Ako ste naveli neispravnu ili nepotpunu adresu, mi ne preuzimamo odgovornost za slučaj da vam paket ne stigne. U toplim vremenskim prilikama, ako paket dostavimo na neispravnu adresu koju je kupac naveo, i ako je se proizvodi pokvare, nećemo ih ponovo slati.

 

PROIZVOD NIJE NA LAGERU

Ako proizvod ili neki od proizvoda koje ste naručili nisu dostupni u momentu pripreme narudžbine, mi ćemo:
1. vam poslati ostatak narudžbine i vratiti novčanu razliku ili
2. zameniti proizvode sa sličnim artiklima.

 

SVEŽI NEPAKOVANI PROIZVODI / U RINFUZI

Ako više puta naručite određenu količinu iste vrte nepakovanog proizvoda, poslaćemo vam jedno pakovanje tog artikla odgovarajuće težine.

Ako želite da vam se ovakvi proizvodi posebno upakuju, molimo da nam to napomenete prilikom zaključivanja porudžbine.

 

PAKOVANJE

Prihvatamo posebna uputstva za pakovanje. Molimo da ih naznačite prilikom zaključivanja porudžbine.

 

OŠTEĆENA ROBA

Ne preuzimamo odgovornost za oštećenje sledećih artikala:
1. Čokoladnih jaja.
2. Haribo gumenih bombona u plastičnoj kutiji.
3. Vakuumski zatvorene kafe.
4. Oštećenja bilo kog proizvoda usled hladnoće.

U slučaju da primite pogrešan, pokvaren ili oštećen proizvod, ili ako nešto nedostaje u pošiljci, molimo da obavestite UkusiBalkana.com u roku od 48 sati od prijema pošiljke, kako bi se preduzele odgovorajuće mere, kao što je povraćaj novca ili ponovno slanje.

 

VRAĆANJE ROBE

Vraćanje robe može da se izvrši do 5 dana od prijema porudžbine. Ne prihvatamo vraćanje temperaturno osetljivih proizvoda. Ne možete vratiti proizvode čiji vam se ukus ili pakovanje ne dopada. Otvoreni proizvodi se ne mogu vratiti. Troškove poštarine prilikom vraćanja robe snosi kupac. Troškove slanja pošiljke NE REFUNDIRMO. Vraćena roba može podleći naplati tarife za ponovno skladištenje u iznosu od 5-20% od cene artikla.

Narudžbine koje nam se vrate zbog pogrešne adrese ne šaljemo ponovo na adresu različitu od one navedene u narudžbini. Ako nam se paket vrati zato što nije mogao biti isporučen iz bilo kog razloga, a proizvodi nisu pokvareni ili oštećeni, vratićemo vam novac u visini cene proizvoda; troškove slanja pošiljke ne refundiramo, a vraćena roba može podleći naplati tarife za ponovno skladištenje u iznosu od 5-20% cene artikla. Važno: potrebno je da vraćena roba fizički dođe do nas da bismo sproveli bilo šta gore navedeno.

Robu vratite na adresu
Ukusi Balkana
25-26 50th Street
WOODSIDE, NY 11377
Kontakt telefon: 1-844-MOJUKUS (844-665-8587)

×