Česta pitanja

Kako mogu da vidim status pošiljke koju sam naručio?

Status pošiljke možete da saznate putem email-a info@ukusibalkana.com ili telefona 1-844-MOJUKUS (844-665-8587) Radno vreme za podršku je 9AM – 5 PM Eastern Standard Time.

 

Na koji način se vrši naručivanje i naplaćivanje?

U momentu zaključivanja kupovine naša web prodavnica će vam tražiti da ostavite broj kreditne kartice ili Paypal naloga. Puni iznos vaše porudžbine će biti naplaćen u tom momentu. Iznos se sastoji od cene artikala koje ste naručili na koju se dodaje cena slanja paketa i poreza (ukoliko je neophodno).

Pri zaključivanju kupovine sistem će vam tačno navesti cenu transakcije. Paket sa artiklima će biti pripremljen u roku od 48 časova upućen vama. Ukoliko u momentu pripremanja pošiljke nismo u mogućnosti da vam pošaljemo neke od artikala koje ste naručili uputićemo vam poziv sa pitanjem da li da ponistimo celu transakciju ili da vam pošaljemo delimičnu pošiljku. Novac za one article koje nismo bili u mogućnosti da pošaljemo će vam biti vraćen odmah.

 

U koje zemlje dostavljamo proizvode?

U ovom momentu proizvode dostavljamo samo u Sjedinjene Američke Države.

 

Da li je kupovina putem sajta Ukusibalkana.com sigurna?

Zakljčivanje kupovine na našem sajtu vrši se putem mehanizma koji obezbedjuje Paypal. Paypal je jedan od najsigurnijih načina za kupovinu i plaćanje na internetu.

Naši zaposleni nisu u mogućnosti da vide vaše podatke (broj kreditne kartice) čime je sigurnost u potpunosti zagarantovana.

 

Na koji način šaljete kvarljivu robu?

Kao što ćete moći da se uverite, kvarljivu robu u ovom momentu ne šaljemo. Roba koje je donekle osetljiva na temperaturne razlike kao što su slatkiši i čokolada (zbog topljenja) šalju se putem specijalnih UPS paketa za hranu.

Ukoliko je neophodno dodaje se led da bi se osigurala potrebna temperature unutar paketa.

×